Тиждень пожежної безпеки 02.10-06.10

Тиждень пожежної безпеки 02.10-06.10

Інформація
про проведення «Тижневика протипожежних заходів»
в КЗ «ДНЗ № 72 ВМР»

З метою вжиття попереджувальних заходів з пожежної безпеки, виконання вимог законодавчих та нормативних актів з пожежної охорони, на виконання Закону України "Про пожежну безпеку", посилення протипожежного захисту освітянських об’єктів, в закладі дошкільної освіти в період з 02.10.2023 р. по 06.10.2023 р. проведено «Тижневик протипожежних заходів».
Впродовж зазначеного періоду в закладі перевірено протипожежний стан всіх об'єктів, особливу увагу звернено на якість силової і освітлювальної мережі, захист її від перевантаження і коротких замикань, наявність планів евакуації і розрахунку сил пожежогасіння, первинні засоби зв'язку і оповіщення про пожежу.
Педагогами проведено цікаві та змістовні бесіди та тематичні заняття з вихованцями щодо попередження пожеж в побуті. Організовано читання тематичних творів дитячої художньої літератури з наступним обговоренням. Вихователі регулярно залучали дітей до сюжетних, дидактичних ігор, ігор-драматизацій та обговорення ситуацій з метою вироблення навичок поведінки дітей у випадку пожежі та опіків.
Усі проведені заходи сприяли поглибленню знань правил пожежної безпеки у дітей та дорослих.

.

.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування